Despre noi

Societatea Coman Spatii Verzi  din Sacalaz, are ca principal obiect de activitate amenajarile peisagistice, domeniu in care ofera solutii complete incepand de la proiectare si executie, pana la lucrari de intretinere si comertul cu produse aferente.

Cu o vasta experienta pe piata de specialitate, compania se bucura de pepiniere proprii si colaborari cu alti parteneri din acest sector, aspecte ce ii ofera posibilitatea de a veni in sprijinul clientilor sai cu elemente de decor intr-o gama diversificata (pomi, arbori si arbusti ornamentali, conifere, plante cataratoare, trandafiri, piatra naturala etc).

Gratie dotarilor tehnice dar si a unui personal calificat, Coman Spatii Verzi ofera servicii profesionale si solutii personalizate, amenajand gradini si alte spatii verzi in functie de preferintele existente. Echipa companiei construieste inclusiv cursuri de apa, cascade naturale, iazuri si poteci cu lespezi, lucrarile efectuate purtand amprenta calitatii si impresionand prin frumusetea rezultatelor finale. Orice provocare este acceptata, iar compania garanteaza servicii la un raport optim calitate-pret.

Coman Spatii Verzi  va asteapta la:
Punctul de lucru din com. Sacalaz, pe str. principală, nr. 443/A, judeţ Timiş.

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles