Intretinere

INTRETINERE SPATII VERZI

Pentru a oferi solutii complete clientilor sai, Coman Spatii Verzi din Timisoara asigura pe langa amenajari si lucrari profesionale de intretinere, venind astfel in sprijinul celor care nu au timp sa se ocupe de gradina lor.

Serviciile de intretinere spatii verzi cuprind o serie larga de operatiuni si activitati efectuate in functie de cerinte si nevoi. Ca si exemple concrete, amintim: cosmetizare pomi prin taierea crengilor uscate si redarea unei forme placute a ramurilor, tunderea, fertilizarea si irigarea gazonului, tratarea arborilor impotriva daunatorilor, repararea sistemelor de irigat, curatarea iazurilor si a cascadelor ornamentale daca acestea exista, curatarea terenurilor etc.

amurilor, tunderea, fertilizarea si irigarea gazonului, tratarea arborilor impotriva daunatorilor, repararea sistemelor de irigat, curatarea iazurilor si a cascadelor ornamentale daca acestea exista, curatarea terenurilor etc.


Vezi galerie foto »

 

INTRETINERE GRADINI

Nu ai timp sa te ocupi de gradina ta? Nicio problema, echipa Coman Spatii Verzi din Timisoara iti vine in ajutor cu servicii de intretinere gradini la preturi accesibile!


Vezi galerie foto »

 

COSMETIZARI PLANTE, COPACI

In Timisoara, una din companiile la care puteti apela pentru cosmetizari copaci si alte lucrari de intretinere este Coman Spatii Verzi. Serviciile se adreseaza persoanelor fizice si juridice deopotriva care au nevoie de ajutor profesionist in operatiunile de ingrijire a gradinilor si nu numai.
Coman Spatii Verzi asigura cosmetizari pentru pomi fructiferi, arbori ornamentali si alti copaci care au fost neglijati si afecteaza acum aspectul intregului spatiu verde.


Vezi galerie foto »

 

 

 

 

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles