Gazon

AMENAJARE GAZOANE

Oferta de servicii a firmei Coman Spatii Verzi cuprinde si amenajare gazoane pentru gradini si alte spatii verzi, atat publice cat si private. Aceasta dispune de toate resursele necesare (tehnica, personal calificat si know-how-ul operatiunilor de acest gen) pentru lucrari de amenajare gazoane la cele mai inalte standarde.

Un gazon uniform, fara goluri si amenajat pe intreaga suprafata vizata reprezinta primul pas catre o lucrare estetica, ce poarta amprenta calitatii. Echipa Coman Spatii Verzi este constienta de acest lucru si tocmai de aceea in serviciile prestate acorda o atentie deosebita gazonului.

Indiferent ca doriti lucrari simple de amenajare gazoane sau aveti in plan operatiuni mai complexe de amenajari unde gazonarea este doar prima etapa dintr-un proiect mai complex, Coman Spatii Verzi va sta la dispozitie cu servicii profesionale, garantand rezultate pe masura asteptarilor. In plus, la cerere se poate asigura si montarea sistemelor de irigare computerizate.

 

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles